Bemutatkozás

A Pascaud-Pomucz Beautygroup a teljes bőr megfiatalításáért.
A Pascaud Beauty Innovations a bőr megfiatalítására az anti-ageing-re specializálódott.Pomucz Edina
Ezt az egyedülálló biológiai ránckorrekciót, a Benelux államokban 1989-ben, Mardge Pascaud fejlesztette ki, ami az évek során egy teljes ránctalanító, bőrfiatalító koncepcióvá nőtte ki magát.

Európa különböző országai után - ahol több mint 1000 szakember alkalmazza ezt az anti-ageing programot most végre Magyarországon is elsajátítható.
Pomucz Edina magyarországi tulajdonos megvásárolta a bőrfiatalító formula forgalmazási és oktatási jogát.
A Pascaud Beautygroup saját maga állítja elő termékeit, fejleszti gépeit és eljárásait, tanfolyamokat szervez kozmetikusok és orvosok részére.

Ezenívül referencia szalonjainkban fogadjuk a kedves Vendégeket ránctalanító, bőrmegújjító, bőrfeszesítő kúráinkra. Mi a bőrfiatalító koncepciónkkal a hagyományos kozmetikai kezelések az orvosi beavatkozás közötti teret töltjük ki.

Akar Ön is 10 hét alatt 10 évet fiatalodni? Ha igen, érdeklődjön a Pascaud-Pomucz Beautygroupnál!

Specializációt nyújtunk:

  • prémium kategóriájú specializációra vágyó szakemberek részére
  • prémium kategóriájú wellness szállodáknak akik nyitottak a medical spa szolgáltatásokra, amelyek átmenetet képeznek a klasszikus wellness kezelések és az orvosi beavatkozások között
  • magánklinikák részére akik a hagyományos orvoslás mellett nyitnak a medical esztétikai kezelések felé és a kettő kombinációjában látják a teljes arcbőr és test fiatalítását

Azok számára nyújtunk egyedi lehetőséget akik a tudományos orvosok által képviselt magas technológia mellett fontosnak tartják az öregedési folyamatok okainak a megoldását is.